11 SEPTEMBER 2021

WIJ GAAN TROUWEN

M H

MERLE

HENDRIK

HE SAID YES

Het is alweer bijna 9 jaar geleden dat Hendrik beloofde Merle's fiets te maken. Afgelopen winter is dit dan eindelijk ook echt gebeurd en besloot Merle Hendrik ten huwelijk te vragen. We zijn ondertussen 7 dierentuinen, eindeloos veel kinderboerderijen en 3,159 opgekweekte plantjes verder. Als Buurman en Buurman fietsen we regelmatig door Utrecht met houten balken, een nieuwe tuinset of een 6 meter lange ladder.

 

We kijken er naar uit onze avonturen voort te zetten en dat vieren we natuurlijk graag met jou! Op deze pagina kunnen jullie alle informatie over de bruiloft vinden. Missen jullie toch nog iets of heb je vragen? Laat het ons weten, of vraag het aan Amber (onze ceremonie meester) als wij er niks van mogen weten ;)

PHOTO-2017-02-11-22-40-43.jpg

MERLE EN HENDRIK

Merle-en-Hendrik-Blank-and-burnet-photography-06.jpg

a little taste of our love

benieuwd wat jullie kunnen verwachten?

Bekijk dan onze loveshoot!

Blank-and-burnet-storytelling-photograph

ALVINO 

FOTOGRAAF

Hi! Ik ben Alvino professionele editorial en trouwfotograaf. Samen met Kimberley heb ik er onwijs veel zin in om de bruiloft van Merle en Hendrik vast te leggen vol met mooie momenten en echte emoties!

Blank-and-burnet-storytelling-photograph

KIMBERLEY

FOTOGRAAF

Hi! Ik ben Kimberley en zoals jullie misschien al raden ook professioneel editorial en trouwfotograaf. Samen met Alvino zal ik ervoor zorgen dat de mooie trouwdag van Merle en Hendrik voor altijd herinnerd zal worden met een prachtige bruidsreportage!

DAGEN TOT ONZE BRUILOFT

PROGRAMMA

ONTVANGST

11 SEP 2021

14:00 UUR

CEREMONIE

11 SEP 2021

14:30 UUR

DINER

11 SEP 2021

17:00 UUR

AFRONDING

11 SEP 2021

21:30 UUR

DE TROUWLOCATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE

Waar kunen wij parrkeren?

De Moestuin heeft ruim voldoende parkeerplaatsen. Wanneer de grote parkeerplaats bij de ingang vol is, dan kun je aan de andere zijde van het kasteel in het weiland parkeren

Wat gelden er voor corona maatregelen?

Het is nog even onzeker welke maatregelen er precies gelden op 11 september, maar voorlopig gaan we er vanuit dat we met de Corona check app kunnen werken. Dat betekent dat we iedereen willen vragen om te zorgen dat je tegen die tijd een geldig vaccinatie-, herstel- of recent testbewijs hebt. We zullen een mail sturen als er meer bekend is over de exacte maatregelen.

Hoe is de locatie bereikbaar?

De locatie is met OV, fiets en auto goed bereikbaar. Er is plek om te parkeren. Voor meer informatie kun je het beste even op de website kijken: https://www.moestuinutrecht.nl/adres

Ik wil graag een speech doen mag dat?

Een korte persoonlijke speech vinden we leuk. We houden graag genoeg ruimte over om de dag met jullie te vieren. Overleg daarom even met Amber (de ceremonie meester) als je een speech wilt doen.

Mag ik foto's maken?

Gedurende de dag zijn er twee fotografen die de dag zullen vastleggen (zie ook onze fotoshoot!). Zeker tijdens de ceremonie willen jullie vragen telefoons en andere apparaten uit en in de tas te laten. Als je tijdens de borrel toch snel een foto wilt maken dan is dat prima, maar geniet voornamelijk van de dag. 

Hebben jullie speciale wensen voor een cadeau?

Wil je ons verrassen met een cadeautje? Neem dan een kijkje op de volgende lijst voor wat inspiratie. Je kunt hierop een cadeau afvinken zodat we geen dingen dubbel krijgen. Je mag natuurlijk ook zelf wat leuks verzinnen!

www.kadolijst.nl/kadolijstje/merhen

 Het wachtwoord voor de lijst is: 1109moestuin.