top of page

FOR THE

WILDLY IN LOVE

WEDDINGS

Echte dierbare momenten die wij artistiek vastleggen, zodat ze nooit meer worden vergeten.

Wij helpen jullie om een onvergetelijke trouwdag dag tot in de details te herleven.

Van de manchetknopen van de bruidegom tot aan de haarspelden van de bruid, we got you covered!

Wij zijn er voor de liefde

Echte liefde dat er vanaf straalt bij onze bruidsparen

Spontane momenten die zo uniek zijn dat het voelt als een klein stukje magie

Een trouwdag vol vreugde om de liefde en het leven te vieren

Het eerste moment dat jullie elkaar weer zien bij het altaar, nerveuse momenten tijdens de speech en de hilarische momenten tijdens het bruidsfeest. Wij doen het niet voor het perfecte plaatje maar de authentieke momenten tijdens jullie bruiloft. 

Merle-en-Hendrik-bruiloft-188.jpg

ONZE WERKWIJZE

Het is belangrijk dat onze bruidsfotografie stijl aansluit bij jullie smaak en daarom nemen wij de tijd om onze manier van werken goed met jullie door te nemen. 

1. KENNISMAKING

Een korte kennis making om elkaar beter te leren kennen. Wij ontmoeten jullie graag en zijn heel flexibel om af te spreken. Een wandeling door het bos, video bellen of een normaal telefoon gesprek is allemaal mogelijk.

2. MOMENTEN VASTLEGGEN

Tijdens jullie bruiloft proberen wij zo min mogelijk op te vallen, Deze dag draait uiteraard om jullie. Onze foto's zijn spontaan en ongedwongen en wij leggen de echte emoties en speciale momenten vast zodat deze nooit meer vergeten worden.

3. NABEWERKING

Wij zijn dol op warme en cinematografische foto's en lopen elke foto na tot in de kleinste details. Jullie trouwfoto's worden aangepast op contrast, licht, kleuren en scherpte. Als het jullie bevalt zullen wij ook een aantal zwart-wit foto's maken.

4. MOMENTEN LEVEREN

Binnen 2 dag na de bruiloft sturen wij al een sneak preview van 10 bewerkte foto's. De overige foto's sturen wij in lage resolutie binnen 2 tot 3 weken (afhankelijk van het aantal foto's) digitaal naar jullie toe. Na jullie goedkeuring van de foto's worden de hoge resolutie foto's verstuurd via een online privé galerij.

EDITORIALS

&

RETOUCHING SERVICES

EDITORIAL

Fashion shoot, press kit of een andere commerciële opdracht uitbesteden? Bekijk onze editorial portfolio! Wij verzorgen alle foto's van het maken tot aan de nabewerking en retouching!

Vanaf €1299,-

​STANDAARD PAKKET 6 UUR

  • Vanaf 6 uur fotografie met twee fotografen (2e fotograaf alleen tijdens de ceremonie)

  • Kennismakingsgesprek en advies

  • 20 x 15cm fine-art trouwalbum

  • Trouwalbum design sessie

  • Foto's geleverd via een persoonlijke online galerij

  • 300 artistiek bewerkte foto's

  • Excl. Reiskosten

Prijzen

Voor een fotoreportage vanaf 6 uur werken wij met twee fotografen voor de belangrijke momenten. Hiervoor krijgen jullie 300 foto's en een handgemaakte fine-art trouwalbum die volledig ontworpen wordt naar jullie eigen smaak. om jullie trouwdag volledig vast te leggen vanaf het aankleedmoment tot aan het feest in de avond hebben wij gemiddeld 9 uur nodig.

Frequently Asked Questions

Zijn alle foto's bewerkt?

Alle foto's die wij aan jullie leveren zijn zorgvuldig nabewerkt naar de signature Blank & Burnet stijl. Onze stijl is natuurlijk wat ons ook uniek maakt en waarom jullie hopelijk voor ons kiezen

Hoeveel foto's ontvangen jullie?

Tijdens een bruiloft tussen de 6-10 uur maken wij ongeveer 2000 - 3500 foto's. Hiervan selecteren wij de beste foto's en leveren wij 50 foto's per geboekte uur. Voor een bruiloft van bijvoorbeeld 8 uur krijgen jullie dus 400 foto's.

Binnen hoeveel dagen na de bruiloft ontvangen wij onze foto's?

Binnen 5 dagen na de bruiloft krijgen jullie een preview van jullie prachtige trouwdag met 25 willekeurige foto's. Binnen 14-21 dagen ontvangen jullie de volledige bewerkte foto's in een beveiligde online galerij. Wij besteden per uur fotograferen ongeveer 2 tot 3 uur aan de nabewerking en letten hierbij tot op de kleinste details!

Fotograferen jullie ook bruiloften onder de 6 uur?

Wij werken met een minimum aantal van 3 uur voor bruiloften die binnen 40km van Almere. Voor bruiloften die 40km buiten Almere zijn hebben wij een minimum van 6 uur.

Wat als jullie ziek worden en niet kunnen fotograferen op onze bruiloft?

Het zal niet heel snel voorkomen, maar het is toch mogelijk een fotograaf door ernstige ziekte niet kan fotograferen. Voor elk geplande bruiloft hebben wij backup fotografen die stand-by zijn mochten wij niet kunnen fotograferen. De nabewerking zal wel altijd door ons gedaan worden.

Eten jullie mee op de bruiloft?

Wij zouden dat erg waarderen omdat wij zelf niet echt pauze nemen. Meestal wisselen wij elkaar af met eten en fotograferen, zo missen jullie geen enkel moment

MERLE & HENDRIK

The Green Wedding

REAL

WEDDINGS

MONIQUE & IAIN

A Scottish Wedding

RÉON & GABRIELLE

The Country Side

TELL US

YOUR LOVESTORY!

Wij zijn benieuwd naar jouw liefdesverhaal want daar doen wij het namelijk voor.

Mocht je vragen hebben over onze werkwijze, prijzen of beschikbaarheid? Laat dan een bericht achter en wij zullen die z.s.m. beantwoorden! 

Wist je dat wij ook heel veel tips geven over de algemene planning van een bruiloft tijdens elke kennismakingsgesprek? Dit is geheel vrijblijvend en vaak ook leuk! 

bottom of page