top of page

FOR THE ADVENTUROUS

LOVESHOOTS

Spontaan, intiem en super leuk om te doen! Tijdens een loveshoot kunnen jullie heerlijk genieten van elkaar, terwijl wij ervoor zorgen dat jullie er goed op staan.

 

Ongemakkelijk poseren zullen wij jullie nooit laten doen tijdens de shoot, maar wel leuke spontane knuffels, lieve woorden, stoeien, dansjes en nog veel meer. Het is een moment van liefde voor elkaar, waarbij wij ervoor zorgen dat jullie de warme moment nooit meer zullen vergeten.

Vanaf €249,-

LOVESHOOT PAKKET

  • 60 min fotografie

  • Fotoshoot op één locatie

  • Minimaal 25 hoge resolutie foto's inclusief nabewerking

  • Persoonlijke online galerij

  • Excl. Reiskosten

Prijzen

Voordat wij voor jullie aan de slag gaan tijdens de love/engagement shoot, leren wij jullie natuurlijk eerst goed kennen zodat jullie vrij, wildly in love en vooral authentiek kunnen zijn.

Wij horen jullie liefdesverhaal maar al te graag en brengen de leuke en lieve complimenten over elkaar naar buiten tijdens de love/engagement shoot. 

Dit gaat echt om jullie verhaal dat wij vertellen als visual storytellers.

OFFERTE OPVRAGEN

Frequently Asked Questions

Zijn alle foto's bewerkt?

Alle foto's die wij aan jullie leveren zijn zorgvuldig nabewerkt naar de signature Blank & Burnet stijl. Onze stijl is natuurlijk wat ons ook uniek maakt en waarom jullie hopelijk voor ons kiezen

Binnen hoeveel dagen na de loveshoot

 ontvangen wij onze foto's?

Binnen 14 dagen na de loveshoot ontvangen jullie de volledige bewerkte foto's in een beveiligde online galerij. Wij besteden per uur fotograferen ongeveer 2 tot 3 uur aan de nabewerking en letten hierbij tot op de kleinste details!

Fotograferen jullie ook loveshoots van minder dan 60min?

Wij werken met een minimum aantal van 60 minuten voor alle loveshoots.

RIANNE & RON

The Golden Hour

LOVESHOOT JOURNAL

MERLE & HENDRIK

Love in the woods

NIMIT & BHAVYA

AUTUMN LOVESHOOT

CONTACT US

TELL US

YOUR LOVESTORY!

Wij zijn benieuwd naar jouw liefdesverhaal want daar doen wij het namelijk voor.

Mocht je vragen hebben over onze werkwijze, prijzen of beschikbaarheid? Laat dan een bericht achter en wij zullen die z.s.m. beantwoorden! 

Wist je dat wij ook heel veel tips geven over de algemene planning van een bruiloft tijdens elke kennismakingsgesprek? Dit is geheel vrijblijvend en vaak ook leuk! 

bottom of page