't LEVEN VAN EEN

TROUW-FOTOGRAAF

Hi! Wij zijn Kimberley en Alvino. Ons verhaal is er één vol liefde van twee trouwfotografen en een kleine prinses (Imaya). Alvino is geboren in 1992 en is naast trouwfotograaf ook data analist bij een internationale bank. Na zijn studie International Business and Management  wilde hij graag zijn kennis van international business in de praktijk toe passen. Daarom koos hij voor het ondernemerschap waarbij hij zijn passie kan uitoefenen als trouwfotograaf. Kimberley is geboren in 1991 en kan niet alleen prachtige foto's maken, maar is ook werkzaam als ambtenaar.  Beide hebben wij passie voor het vastleggen van de mooie en bijzondere momenten van liefdesstellen. Het is toch wel de leukste carrière ter wereld om verliefde stellen te fotograferen terwijl ze samen aan de reis van hun leven beginnen. Wij laten ons inspireren door de mooie locaties waar wij bruiloften mogen fotograferen, gezelligheid tijdens het bruidsfeest en moment van verbazing tijdens het huwelijksceremonie  

Het verhaal van twee Trouwfotografen en een kleine prinses

HOE WIJ WERKEN

Trouwfotograaf voor de regio almere, amersfoort en utrecht

De prettige ervaringen met de bruidsfotograaf tijdens onze eigen bruiloft willen wij graag ook laten ervaren door andere toekomstige bruidsparen.

❛❛

❜❜

Op onze eigen bruiloft merkten wij nauwelijks dat onze trouwfotograaf aanwezig was en konden wij daardoor zonder afleiding genieten van onze trouwdag. Als je achteraf dan ook nog eens ziet dat de trouwfoto's perfect jou trouwdag weerspiegelen zoals jij het ook daadwerkelijk herinnerd dan wordt je daar dolgelukkig van. Dezelfde fijne ervaring hopen wij ook aan onze toekomstige bruidsparen te kunnen geven. Jullie verdienen niks minder dan de mogelijkheid om weer terug te gaan naar die mooie dag en alle fijne momenten die daarbij horen. Om ervoor te zorgen dat jullie de dag zo goed mogelijk herinneren en een fijne ervaring met ons hebben, is onze fotografie stijl ook ongeposeerd en wij proberen zo min mogelijk aandacht te trekken tijdens het fotograferen van jullie bruiloft.

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Trouwen in almere

Trouwen in utrecht

Trouwen in amersfoort

Trouwen in amsterdam

Algemene Voorwaarden

Copyright © 2020 Blank & Burnet Photography