top of page

ABOUT US

WE ARE MORE THAN GRATEFUL TO HAVE THE PRIVILEGE TO DOCUMENT MOMENTS AND CREATING A PRODUCT THAT WILL LAST BEYOND A LIFETIME

Wij zijn Kimberley en Alvino en ons verhaal is er één vol liefde van twee fotografen en een kleine prinses (onze dochter Imaya). In het kort zijn wij echte jeugdliefdes vanaf de middelbare school, partners in crime, papa & mama van Imaya, artistieke trouwfotografen en food lovers! In 2013 zijn wij begonnen als feestfotografen op familie feestjes en dat breidde zich al snel uit naar newborn shoots, product fotografie, portretten en uiteindelijk in 2018 onze eerste bruiloft!

 

Als wij geen bijzondere momenten vastleggen, zijn we een nieuwe restaurant aan het uitproberen, op vakantie of die ene nieuwe spannende serie aan het bingewatchen, We zijn dol op alle films van Marvel (spiderman, The avengers...) en genieten nog steeds van disney tekenfilms!

Perfect op elkaar ingespeeld maken wij de mooiste foto's vanaf verschillende invalshoeken. Wij proberen zo min mogelijk op te vallen zodat de momenten echt blijven, maar zullen dichterbij komen, op de grond liggen, op stoelen en tafels staan als het echt nodig is.

 

Beide hebben wij passie voor het vastleggen van de mooie en bijzondere momenten van verliefde koppels. Het is toch wel de leukste carrière ter wereld om verliefde stellen te fotograferen terwijl ze samen aan de reis van hun leven beginnen. Wij laten ons inspireren door de mooie locaties waar wij bruiloften mogen fotograferen, gezelligheid tijdens het bruidsfeest en moment van verbazing tijdens het huwelijksceremonie  

ALVINO, IMAYA, KIMBERLEY - BLANK & BURNET PHOTOGRAPHY

MORE THAN JUST PHOTOGRAPHY

Seeing everything from an artistic view

Al op vroege leeftijd merkten wij dat creativiteit iets is waar wij graag mee bezig zijn. Zo is Kimberley vanaf kleins af aan begonnen met zingen en ballet en had Alvino een enorme passie voor tekenen en grafisch ontwerpen. Daarom proberen wij zoveel mogelijk onze vrije geest zijn gang laten gaan tijdens het fotograferen en komt er soms zelfs een leuk nieuw product uit, die wij vaak gratis meegeven zoals onze short movies.

EDITORIAL STYLE
IMAGES

Scherpe beelden met een zacht randje in vintage kleuren. Dat is namelijk de Blank & Burnet signature style. Benieuwd naar de resultaten van onze creatieve geest? Bekijk onze portfolio!

bottom of page