Handige website voor het plannen van je bruiloft!

Bijgewerkt op: 3 nov. 2020


Er komt veel kijken bij het plannen van een bruiloft, vooral nu het corona virus er voor zorgt dat er strenge maatregelingen gelden voor bijeenkomsten als bruiloften, feesten en andere evenementen. Daarom hebben wij wat tips en handige sites voor jou geselecteerd die jou helpen bij het plannen van je bruiloft!


Hoe zit het nou met de specifieke maatregelen voor bruiloften?

Bij onze partner Trouwplannen.nl kan je een live blog vinden over de maatregelen na elke persconferentie. Het is dus belangrijk dat alle gasten 1,5 meter afstand van elkaar houden en dat iedereen vaste zitplaats heeft. Ook is er een registratie plicht en moet de gezondheid van alle gasten voor jullie bruiloft gechecked worden. Meer weten over de corona maatregelen rondom jullie bruiloft? neem dan een kijkje bij onze partner van Trouwplannen.nl


Bekijk de volledige blog hier:

https://www.trouwplannen.nl/coronavirus-en-je-bruiloft/

Stellen bruidsparen liever hun bruiloft uit?

Wij merken uit het onderzoek van The PerfectWedding dat 60% van de bruidsparen hun bruiloften met precies 1 jaar hebben verplaatst naar 2021. Veel bruidsparen (82,6%) zijn niet van trouwlocatie veranderd. Dit kan toch wel wat hoop geven om kosteloos jullie bruiloft met een jaar te verplaatsen bij dezelfde trouwlocatie. 76% geeft namelijk aan dat hun kosteloos bij dezelfde leverancier hun bruiloft mochten verplaatsen.


Meer informatie over het onderzoek?

neem dan een kijkje op de website van onze partner The Perfect Wedding:

https://www.theperfectwedding.nl/informatie/bruiloften-invloed-corona
Benieuwd naar hoe wij als trouwfotograaf omgaan met het corona virus tijdens het maken van een bruidsreportage? Neem contact op via onze contact pagina!

https://www.blankandburnet.com/contactHeb je al een kijkje genomen op Trouwplannen en the Perfect Wedding?

Kijk dan ook eens bij onze andere partners https://www.i-trouwen.nl , https://www.trouwen-bruiloft.nl/ en https://www.toptrouwen.nl