Scottish-wedding-Blank-and-Burnet-Photog

FOR THE WILDLY IN LOVE

WE MAKE YOUR WEDDING EVERLASTING

Heerlijk wegdromen in jullie foto's dat is het resultaat dat wij willen bereiken. onze trouwfoto's moeten ervoor kunnen zorgen zelfs de gasten die niet aanwezig waren zich kunnen inleven in het moment. Onze bruidsreportages zijn een verzameling van herinneringen om nooit meer te vergeten.

GRATIS

PRE-WEDDINGSHOOT

Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk een goede voorbereiding is voor jullie bruiloft! Wij willen dat jullie je comfortabel voelen op jullie bruiloft en proberen daarbij alle onzekerheden van jullie weg te nemen. Door de gratis pre-weddingshoot weten jullie precies wat jullie kunnen verwachten op de bruiloft en staan jullie dus niet voor verassingen. 

THE CONFIDENT BRIDE & GROOM

DSC00628.jpg

MOMENTEN KOMEN TOT LEVEN

ALS JE ZE AFDRUKT

Het herleven van jullie speciale trouwdag gebeurd pas echt goed op fine art Fujifilm papier in een mooie handgemaakte trouwalbum van hoge kwaliteit. Het maakt de emoties en mooie momenten van jullie trouwdag tastbaar en is veel leuker dan de foto's online bekijken. Hebben jullie hier twijfels over? Laat dan je gegevens achter voor een kennismakingsgesprek en wij zorgen ervoor dat je de trouwalbums in het echt kunt bekijken!

FINE ART TROUWALBUM

wedding-album-blank-and-burnet-photograp
wedding-album-blank-and-burnet-photograp

ONZE WERKWIJZE ALS TROUWFOTOGRAAF

KENNISMAKING
1.

Een korte kennis making om elkaar beter te leren kennen. Wij ontmoeten jullie graag en zijn heel flexibel om af te spreken. Een wandeling door het bos op minimaal 1,5 meter afstand, video bellen of een normaal telefoon gesprek is allemaal mogelijk.

Wij verwerken al jullie wensen op papier en stellen ons graag alvast voor aan de weddingplanner. Verder nemen wij ook graag contact op met de contactpersonen van jullie trouw locatie om een vroege bezichtiging in te plannen zodat wij de locatie alvast kunnen bekijken.

VOORBEREIDINGEN

3.
NABEWERKING

Wij zijn dol op warme en cinematografische foto's en lopen elke foto na tot in de kleinste details. Jullie trouwfoto's worden aangepast op contrast, licht, kleuren en scherpte. Als het jullie bevalt zullen wij ook een aantal zwart-wit foto's maken.

5.
.2
VERVOLGAFSPRAAK

12 - 20 weken voor jullie speciale dag bespreken wij graag de definitieve plannen en wensen voor jullie bruiloft. Ook hier zijn wij heel flexibel in.

.4
JULLIE BRUILOFT

Tijdens jullie bruiloft proberen wij zo min mogelijk op te vallen, Deze dag draait uiteraard om jullie. Onze foto's zijn spontaan en ongedwongen en wij leggen de echte emoties en speciale momenten vast zodat deze nooit meer vergeten worden.

LEVERING

Binnen 1 dag na de bruiloft sturen wij al een sneak preview van 25 bewerkte foto's. De overige foto's sturen wij binnen 1 tot 2 weken (afhankelijk van het aantal foto's) digitaal naar jullie toe. Na jullie goedkeuring van de foto's worden deze verstuurd via een elegante houten USB stick en komen deze te staan op jullie persoonlijke website. Trouwalbums worden geleverd binnen 3 weken.

.6

TROUWFOTOGRAFIE

PAKKETTEN

Het is belangrijk dat onze bruidsfotografie stijl aansluit bij jullie smaak en daarom nemen wij de tijd om onze manier van werken goed met jullie door te nemen. 

Benieuwd naar onze bruidsfotografie pakketten? klik dan op de onderstaande knop (trouwfotografie pakketten) om te zien wat wij allemaal aanbieden om jullie mooie trouwdag onvergetelijk te maken.

bruiloft in de natuur blank and burnet p

IT'S NOT THE DRESS THAT MAKES THE BRIDE

EN WIJ ZORGEN ERVOOR DAT ZOWEL DE BRUID ALS HAAR TROUWJURK ER GOED OP STAAN

IT'S THE BRIDE THAT MAKES THE DRESS